27.10.2007 г., 14:02 ч.

С очи 

  Поезия » Еротична
1351 0 15

Отново ме изпиваш, жаден,
първичен, като мен изпепелен,
с очи събличаш и обичаш,
докосваш всяка фибра в мен.
А аз отново се отдавам,
в мъгла от спомени... Гореща,
първично-еротична ставам,
както преди на всяка среща.
В очите случва се страстта ни,
и любовта, и нежността,
и лумва в мен искра запалена,
и няма как сега да спра...
Докосваш ме, докосвам те с очи,
трепереща до болка те изпивам
от устните ти... Моля те, мълчи!
За миг е само, после забрави ме...

 

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??