25.05.2013 г., 10:42 ч.  

С пламнали Очи 

  Поезия » Философска
377 0 0

С пламнали Очи



Добри и лоши мисли като урагани
връхлитат твоята душа стаена,
емоции бушуват ревностно събрани -
във теб - искра от вечната вселена.

А ти - със пълни шепи се раздаваш
на всеки уповал се в теб или сломен,
понякога си уморен да побеждаваш,
защото знаеш, че си духом победен.

И все под звездните пътеки тичат,
из коловозите житейски все вървиш,
но никога от себе си не се отричаш,
дори небето върху теб да натежи.

Добри и лоши мисли те сломяват,
но ти изправяш се и устремен вървиш,
напред - където никога не се предават -
героите с победно Пламнали Очи!

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??