С вълшебството си Коледната вечер
ще засребри с магична светлина.
По заскрежените стъкла ще звънне
снежинковата песен на нощта.
Ще я поемат трепетни звездите
с мелодия от северни сияния,
със радост ще зазвънят трелите
на всички мои пожелания...
За мен, за теб, за всички!
Ще пожелая мир, любов и топлина!
А щастие във детските очички
да блесне с цветната заря в нощта!
© Евгения Тодорова Всички права запазени