11.07.2007 г., 23:46 ч.

С ПОЛОВИН СЪРЦЕ 

  Поезия
688 0 2
                               С  ПОЛОВИН  СЪРЦЕ
            
                        ЕДНО СЪРЦЕ ЗА МЕНЕ,
                        ИСКАХ  ЦЯЛО ДА ИЗГАРЯ...
                        И   С   ГРИЖА  ,   И  ОБИЧ
                        ЗА МЕНЕ НЕЖНО ДА ИСКРИ..
 
                        НО  НЯМАМ ГО  ЦЯЛО....
                        В  ГРИЖИ,  ТРЕВОГИ  ЗА ДРУГА..
                        И   КАКВО , ЧЕ  СТРАДА  ...    ,
                        И  ЧАКА  ТВОЯТА СЪПРУГА...?!

                        А СЪРЦЕТО  МОЕ, ПЛАЧЕ
                        ОТ  БОЛКА  УМОРЕНО  ,
                        НО  НЕ ИСКА  ДА ВИЖДА,
                        ТВОЕТО НА ДВЕ ДЕЛЕНО.

                        МЕЧТАЕХ  ЗА  ОБИЧ  ЧИСТА,
                        ИСКРЕННА  И ГОЛЯМА....
                        ИЗДЪЛБА    С   ДЛЕТО,
                        В  ДУШАТА ТЕЖКА  РАНА...

                        С  ПОЛОВИН  СЪРЦЕ ОТ ТЕБ,
                        КАК НАПРЕД ДА ПРОДЪЛЖА..??!
                        ДА ПРЕГЛЪЩАМ ВИНАГИ  ГОРЧИВО,
                        ВЕЧНО  ДА  ТЪЖА .....

                         КАЖИ  ,ЛЮБОВ  ГОРЕЩА ,
                         БЕЗ ТЕБЕ , КАК ДА   ИЗДЪРЖА...?
                         ИЛИ  ВЕЧЕ  ДА  ЖИВЕЯ ,
                         В  ЗАБЛУДА  И ЛЪЖА....   

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??