18.12.2008 г., 17:40 ч.

С половин сърце 

  Поезия » Любовна
1892 1 7

Щом болката тъй бързо преминава,

сърцето ми спокойно щом тупти,

щом споменът потегли към забрава,

в съня ми щом не идваш вече ти,

щом погледът ти днес не ме тревожи,

не ме вълнуват твоите ръце...

Обичала ли съм те? - Може...

Но вероятно с половин сърце!

© Мариела Челебиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??