Щом болката тъй бързо преминава,
сърцето ми спокойно щом тупти,
щом споменът потегли към забрава,
в съня ми щом не идваш вече ти,
щом погледът ти днес не ме тревожи,
не ме вълнуват твоите ръце...
Обичала ли съм те? - Може...
Но вероятно с половин сърце!
© Мариела Челебиева All rights reserved.