14.10.2010 г., 13:01 ч.

С пръстен в ръце 

  Поезия » Любовна
769 0 5

С пръстен в ръце



Познавам те от няколко години

и верен бях! (Веднъж кръшнáх.)

Но днес отново съм при тебе.

Най-важното е, че се осъзнах!

 

Разбрах, че ти ще си жената,

която със любов ще ме дари.

Подарък си ми от съдбата,

ще сбъдваш моите мечти.

 

Реших и днес ще ти предложа,

държейки пръстен във ръце:

Ела със мене пред олтара –

завинаги сърце в сърце!

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??