21.03.2023 г., 9:02 ч.  

С Шакира, Клуни и Делон 

  Поезия » Хумористична
230 2 4

Събудих се… с желание 

и с пролетен мерак!

И без капка… колебание

надигнах леко флаг.

 

Посегнах към жената,

докоснах й гърба.

Изпадна в гърч горката,

готова на мига!

 

Погледна в мен, лукаво,

с настръхнали гърди.

И мигом  -  с одеялото

лицето ми закри.

 

Чак след това започна

с мен нашата игра:

да правим секс задочно

с известни имена:

 

Аз почнах със Шакира,

тя с Клуни и Делон!

Със сила, без да спирам

огъвах моя клон!

 

Два часа се напрягах,

накрая… изтощен

реших… че Лейди Гага

ще бъде вече с мен.

 

Наметнах си жилетката

и излязох на кафе.

А жената хвана плетката,

доволна да плете.

​​​​​​….

 

Така сме ние двамата -

живеем със пиниз.

Запълваме програмата

с Мадона и Азис!

 

 

 

Юри

Йовев

Март

2023 г.

 

 

© Yuri Yovev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тони!!! 😀😀😀
    Признайте си момичета
    за вашите любимци.
    Кого нощес събличате
    по прашки и опинци?
  • Как съм изпуснала тази семейна идилия.
    Чудно е при вас!
  • Ели, умните семейства правят така, вместо съпрузите да си изневеряват. 😀👍🍀
  • Това е то - щастието! Любима жена и толкова приятели...помагат! Усмивка от мен!
Предложения
: ??:??