Събудих се… с желание
и с пролетен мерак!
И без капка… колебание
надигнах леко флаг.
Посегнах към жената,
докоснах й гърба.
Изпадна в гърч горката,
готова на мига!
Погледна в мен, лукаво,
с настръхнали гърди.
И мигом - с одеялото
лицето ми закри.
Чак след това започна
с мен нашата игра:
да правим секс задочно
с известни имена:
Аз почнах със Шакира,
тя с Клуни и Делон!
Със сила, без да спирам
огъвах моя клон!
Два часа се напрягах,
накрая… изтощен
реших… че Лейди Гага
ще бъде вече с мен.
Наметнах си жилетката
и излязох на кафе.
А жената хвана плетката,
доволна да плете.
….
Така сме ние двамата -
живеем със пиниз.
Запълваме програмата
с Мадона и Азис!
Юри
Йовев
Март
2023 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.
Признайте си момичета
за вашите любимци.
Кого нощес събличате
по прашки и опинци?