26.11.2013 г., 23:06 ч.

С теб 

  Поезия » Друга
434 0 7

                                  На Богдана

 

С теб съм. И ти давам сили.

Винаги, щом са ти нужни.

В твоята душа вали ли,

моята е също тъжна.

 

С теб се радвам, с тебе страдам,

с поглед те разбирам само.

С теб ще сляза и до Ада,

трябва ли ти вярно рамо.

 

Твойта болка става  моя.

Двете лесно ще я носим.

Аз съм тук. Бъди спокойна!

Няма нужда от въпроси.

 

Между нас е ясно всичко.

Няма смисъл да гадаеш.

В мъката не си самичка.

С теб съм. Искам да го знаеш.

 

 

След два дни на моята най-добра приятелка предстои  много сериозна операция. Искам по този начин повече хора, (макар и непознати за нея),

да ù изпратят позитивната си енергия.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??