26.03.2010 г., 15:34 ч.

С теб 

  Поезия » Любовна
676 0 0

С теб

 

Колко булеварди

ме свързваха с тебе,

колко светофари бяха места

на нашите срещи,

на колко пейки заспивахме вечер

и броихме звездите на големия град.

Колко щастие събирахме в шепи

и гледахме как падат листата,

колко мига на смях поделихме

и бяхме във всичко сами.

Колко дълго крачехме напред

със сплетени ръце

и колко много очаквахме

един от друг да изпитаме.

И колко пъти се молехме

на всеки миг да не свърши,

за да сме истински двамата.

 

© Триб Трибс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??