28.05.2017 г., 23:56 ч.

С теб 

  Поезия » Любовна
388 1 0

С теб ми е най-добре.

Когато съм с теб,

сърцето ми бие силно,

там си само ти.

 

Под синьото небе, 

да сме двамата.

В градската градина,

заобиколени от червени рози.

 

Единствена си за мене,

друга не искам щом имам тебе.

Твойте кафяви очи и 

сладката ти усмивка ме разтапя.

 

Времето ми с теб,

минава като минута.

Губя се в облаците,

ти ме караш да летя.

 

Мислите ми са загубени,

в главата си ми само ти.

Всеки един момент

е много ценен за мен.

 

Разделени сме в различни

точки по света.

Мъката и сълзите ми,

са за това, че си надалеч от мен.

 

Сънищата ми са

свързани с теб.

Болката в сърцето ми,

е че не си до мен.

 

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Извинявайте, че не качвах приблизително месец, но реших да си взема малка почивка.

Благодаря ви, за подкрепата и за прочита!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??