С теб ми е най-добре.
Когато съм с теб,
сърцето ми бие силно,
там си само ти.
Под синьото небе,
да сме двамата.
В градската градина,
заобиколени от червени рози.
Единствена си за мене,
друга не искам щом имам тебе.
Твойте кафяви очи и
сладката ти усмивка ме разтапя.
Времето ми с теб,
минава като минута.
Губя се в облаците,
ти ме караш да летя.
Мислите ми са загубени,
в главата си ми само ти.
Всеки един момент
е много ценен за мен.
Разделени сме в различни
точки по света.
Мъката и сълзите ми,
са за това, че си надалеч от мен.
Сънищата ми са
свързани с теб.
Болката в сърцето ми,
е че не си до мен.
© Stoycho Kolev Все права защищены