21.05.2023 г., 22:30 ч.

С теб 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
172 3 5


Срещу вятъра вървя,

в огъня изгарям цяла,

сред звездите летя,

в морето потъвам.

Земята под краката ми

разтърсва се.

Небето в очите ми,

пеперудите в сърцето ми.
Като птица полетяла

за първи път.

В теб да се изгубя, 

сякаш че е лабиринт

да чуя само твоя зов 

пътят ще открия.

Не си представям път

без да съм хванала ръката ти.

С теб нямам страхове -

срещу всеки един ще се изправя.

С теб животът е прекрасен

като през розовите очила.

С теб всичко е по-просто,

каквото и да се случва.

С теб се виждам

и след сто години.

Сякаш че е първия ден,

да те обичам до последния…

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??