Срещу вятъра вървя,
в огъня изгарям цяла,
сред звездите летя,
в морето потъвам.
Земята под краката ми
разтърсва се.
Небето в очите ми,
пеперудите в сърцето ми.
Като птица полетяла
за първи път.
В теб да се изгубя,
сякаш че е лабиринт
да чуя само твоя зов
пътят ще открия.
Не си представям път
без да съм хванала ръката ти.
С теб нямам страхове -
срещу всеки един ще се изправя.
С теб животът е прекрасен
като през розовите очила.
С теб всичко е по-просто,
каквото и да се случва.
С теб се виждам
и след сто години.
Сякаш че е първия ден,
да те обичам до последния…
© Лили Вълчева All rights reserved.