6.03.2024 г., 13:49 ч.

С теб 

  Поезия » Любовна
76 0 3

На моя съпруг за рождения му ден

 

Когато навън е тъма непрогледна
и вихри свирепо заплашват света,
когато поемам си дъх за последно
и всички надежди угасват в нощта.

 

До мене си ти, най-прекрасен от всички,
мечта съкровена в живот споделен.
Ти мой си, аз – твоя и ще те обичам
дори и във здрача на сетния ден.

© Мария Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??