24.08.2008 г., 2:55 ч.

С теб във вечността... 

  Поезия » Любовна
705 0 0
 

Любовта ми към теб

е безгранична. И вечно

тя ще е със мен. Дори

когато душата ми

безпомощна напусне

тялото ми немощно,

дори тогава любовта

към теб ще ме крепи.

 

 

Дори когато искрицата

живот угасне в мен,

дори тогава аз към

рая не ще полетя, а

тук на земята ще стоя,

моята душа и любовта

ще бдят над теб.

 

 

Тук ще стоя и дори в

съня над теб ще бдя.

Без теб аз съм загубена

и сама, затова ще те

почакам... Защото искам

с теб да прекарам вечността.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??