23.01.2018 г., 16:40 ч.

С тебе... 

  Поезия » Любовна
422 0 4

С тебе…

                    на Ж.

 

Аз често си говоря с тебе

за времето, звездите, любовта

и никой знам не може да отнеме

синхрона ми със твоята душа.

Обсъждаме разпалено въпроси,

преплитаме безкрай с реалността

а после в наште общи коловози

вървим напред със теб към вечността.

Едно обичане ме пази цяла

и грее в мойте вятърни крила

насън ме виждаш бяла, много бяла

една красива нежна тишина.

Ще оцелее дивната ни песен

отново ще сме волни сред небе

и някога в една далечна есен

ще се стопя във твоето сърце.

 

23.01.2018г.

Елица

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Веси! Винаги ми е трудно и ме е страх да говоря за усещането ми за щастие в реалността. Предпочитам да го мълча щастието и да го изживявам всеки ден пълноценно! Поздрави от мен!
  • Великолепно посвещение, Ели! Бъдете щастливи!
  • Благодаря сърдечно, Марги!
  • Много е добро!
Предложения
: ??:??