28.02.2008 г., 18:10 ч.

С три пунктчета захар 

  Поезия » Друга
456 0 6

Завзема ме усещане -

с вкус на захар е.

Страх ме е малко,

че може да ми загорчи.

Сънувам, че прегръщам те,

сладък сън...

Страх ме е малко,

че може да се събудя...

 

Малки кристалчета

пътя в захар застилат.

И съня ми гъделичкат...

Малко ме е страх

да не се изгубя...

Някъде в усмивката

малко ме е страх,

да не се разтопи в тъга моят страх...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??