Завзема ме усещане -
с вкус на захар е.
Страх ме е малко,
че може да ми загорчи.
Сънувам, че прегръщам те,
сладък сън...
Страх ме е малко,
че може да се събудя...
Малки кристалчета
пътя в захар застилат.
И съня ми гъделичкат...
Малко ме е страх
да не се изгубя...
Някъде в усмивката
малко ме е страх,
да не се разтопи в тъга моят страх...
© Катя All rights reserved.