31.08.2007 г., 21:20 ч.

С усмивка 

  Поезия
561 0 2
С УСМИВКА

Колко лесно се заспива с усмивка,
колко малко трябва за да бъдеш щастлив,
но сърцето мое незнае почивка
и няма нужда да ставаш учтив.

Чуй ме!Разбери защо съм щастлива!
И може би ще бъдеш като мен.
Аз знам,че можеш да се смееш,
покажи ми го,когато си до мен!

Ти знаеш-погледът ти ме омайва,
и кара бузите ми да горят!
Чувствам как сърцето се спотайва,
а мислите без цел хвърчат!

Тази вечер ти се вглеждаш в мене,
докосваш устните ми до зори!
С усмивка тази нощ заспивам,
едничка нощ без огнени сълзи!





© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??