2.05.2014 г., 16:12 ч.  

С вяра, воля и с мечти 

  Поезия » Любовна
483 0 0

С вяра, воля и с мечти

Стоиш притихнал в необята..
След теб оставени следи
проправят вените в земята
и хоризонта диша и кипи!

Какво, че има коловози,
и пътища, и релси, и съдби?!
Аз имам своите чертози!
Аз дишам своите мечти!

Не съм суетен и безгрешен!
Не съм продал на търг глави!
Но зная - сред живота днешен
живея с много вяра и мечти!

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??