7.02.2004 г., 23:13 ч.

Сам 

  Поезия
1337 0 3
САМ


Стоях сам на бара в "нашата" кръчма,

стоях сам... на чаша коняк.

Димът от цигари и старата музика

ме върнаха в спомена пак.


     Видях те до мене, тихо приседнала,

     небрежно прехвърлила крак върху крак,

     очите ти мили пак нежно ме гледаха

     красиви очи... със цвят на коняк.


Неволно протегнах ръка за прегръдка,

димът от цигари невинно ме спря.

Поклатих глава, платих и си тръгнах

бавно... по пустата улица... САМ.

© Пепа Деличева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??