14.12.2006 г., 12:42 ч.

Сам 

  Поезия
1227 0 5
    Сам

Сам... в пустиня мрачна
Затворен в храм от черна глухота
Тъмнината в мене лик прихваща
Жив ли съм? Аз отговор не ща ..
~~~
Защо във сянка гаснат дните?
Нима чер облак слънцето е скрил?
Студено е – ала  в очите ми горят сълзите
За ангела - сърдечен, топъл, мил...
~~~
И в самотата гаснат дните
На живот, безцелно изживян
Във огъня на болка гузно скрита
Гасне споменът, от вятър разпилян...

© Борис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??