20.07.2017 г., 14:09 ч.

Сам ще се осъдя 

  Поезия
651 2 2

Сам ще се осъдя някой ден

и греховете си безбройни

срещу съвестта и истината

на моята Темида ще поставя.

А плачейки в предсмъртния си час

с тоз измамен свят ще се простя -

с голяма болка и тъга -

измамен и измамник ще умра.

© Асен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??