25.02.2007 г., 12:58 ч.

Сам си 

  Поезия
677 0 1
Живеем в свят на окови, тежест и лъжи,
живеем в заблуда обвинявайки правителството ни.
Раждаме се! Умираме!
Извървяваме своя път без цел.
Хулим, говорим, съдим другите
без да виждаме своите грехове.
Заблудени слепци това сме ние!
Мързеливи глупаци, без цел, без посока,вървим!
На къде? - мълчим.
Заринати от проблемите на ежедневието
не виждаме какво става покрай нас.
Отвори си очите!
Не мълчи!
Намери себе си и тръгни.
Ще срещаш и змийски езици,
но не предавай!
Върви!
Не виждаш ли какво става?
Всеки брата си предава,
Сам си!
Да!
Раждаш се сам и умираш сам!!!

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Днес проблемът за самотата е един от централните проблеми на живота.
Предложения
: ??:??