29.03.2006 г., 11:00 ч.

Сам в дъжда 

  Поезия
1094 0 6
Ръми, ръми спокойно и студено.
Отдавна полунощния сигнал
получен е от мокрите антени.
Дори градът прилича на заспал.

И само вятър с хладна подигравка
в краката ми търкаля празна чашка
от чай или кафе...Ненужна справка
за сам глупак във тази нощ глупашка.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??