Mar 29, 2006, 11:00 AM

Сам в дъжда 

  Poetry
1109 0 6
Ръми, ръми спокойно и студено.
Отдавна полунощния сигнал
получен е от мокрите антени.
Дори градът прилича на заспал.

И само вятър с хладна подигравка
в краката ми търкаля празна чашка
от чай или кафе...Ненужна справка
за сам глупак във тази нощ глупашка.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??