21.07.2004 г., 0:06 ч.

Сам за винаги 

  Поезия
1028 0 1
Сам за винаги съм аз,
сам за винаги без глас.
Затворих аз очи,
сама остана ти.

Безпомощно протягах аз ръка
към твоята изтинала душа.
Аз и ти летим сега
с кървавите си тела.

Сами в мрачната нощ,
прорязани със мръсен нож,
aз и ти летим сега
със кървавите си тела!

© Лазар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Доста тягосно настроение носи стихчето, но не мисля че 2 е реалната оценка.Лазаре, пиша ти 5.Продължавай да твориш!
Предложения
: ??:??