12.07.2006 г., 23:09 ч.

Сама 

  Поезия
863 0 1

Ти смяташ, че аз все още съм твоето малко дете,
остави ме, за малко поне!
Недей ме гледа така,
пусни ме, сега.
Не искам вече да съм при тебе,
отдавна отмина това време.
Ти разбираш, че в скута ти вече не мога да седна,
ти знаеш, че не мога с онези детски очи да те погледна.
искам вече да бъда сама,
не искам да съм с вас, оставете ме веднага
Вече за детските игри нехая,
вече за други неща мечтая!

© Злобка Злобкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??