11.07.2006 г., 20:03 ч.

Сама 

  Поезия
855 0 7

   Искам да мога да достигна звездите.
   Искам да вярвам в любовта.
   Искам да имат щастие дните.
   Искам да съм като река.

   Мога да галя цветята.
   Мога да целувам дъжда.
   Мога любов да дарявам.
   Мога да бъда добра.

   Трабва да преглъщам сълзите.
   Трябва да лекувам тъга.
   Трябва да възраждам мечтите.
   Трябва да искам да мога... сама.

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??