25.10.2004 г., 23:48 ч.

Сама 

  Поезия
1151 0 3
Седя сама замислена дълбоко във нощта и чувам как навън вали дъжда..
Във въображението си виждам твоя образ и протягам ръка да те докосна,но ти изчезваш..губиш се нейде в тъмнината.
Изричам думите:"Обичам те",но ти не реагираш,за теб вече те не значат нищо..защо?
Нима не ме обичаш вече?
Нали кълнеше се във вечна обич!
Защо ме караше да вярвам,че за теб съм всичко?!
Разби сърцето ми!
А то те оби4аше силно,беше готово на всичко за теб,но ти се подира..смачка го и го захвърли!

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??