17.10.2006 г., 18:07 ч.

Сама 

  Поезия
824 0 2

Мислиш ли, че някога ще успея да те забравя,

след като обърна всичко в мен?

Разбърка без жал моя малък свят,

остави ме да умирам ден след ден.

 

Сълзи горещи по бузите се стичат

и крещя името ти в тишината.

В локви с кал сърцето ми се влачи -

за него остана само тъмнината...

 

Искам само теб и нищо друго;

гласа ти да чуя аз копнея,

дори и ще прося любовта ти,

но тя ми трябва, за да живея…

© Биляна Радоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??