11.12.2007 г., 21:20 ч.

Сама ли? 

  Поезия » Любовна
620 0 5
Сама ли? - Не, не мисля,
но ти си толкова далеч.
Да умра ли? - Да, това искам -
забих навътре своя меч!

Кръв ли? - Да, от мен капе,
надолу по пода тече.
Човек ли? - Не, дявол виждам -
към ада и мене влече.

Болка ли? - Не, няма такава,
умрях духом преди час.
Сега и тялом си отивам,
щом свърши всичко между нас!

Сбогом ли? - Не, не позна -
ще ме виждаш често -
идваш с мене в ада,
с двама е по-лесно!

Не искаш ли? -
Добре - тук сам остани!
Аз си отивам,
а ти само ме помни!

© Никоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??