11.11.2007 г., 9:27 ч.

Сама ли те измислих? 

  Поезия » Любовна
707 0 12

Сама ли те измислих?

 

Защо ли, все за тебе мисля?
Дали, защото беше като светлина,
като сияние, в нощите трагични,
когато страдах и не можех да заспя?

 

Защо ли, все за тебе мисля?
Дали, защото ми протегна ръка,
да прекося пустинята на самотата
с натежалите си от умора крака?

 

Защо ли, все за тебе мисля?
Ти разпръсна тягостната тишина,
с мелодията на прошепнатите думи,
като ласка нежна за моята душа!

 

Сама ли те измислих или си реалност?
Как сърцето ми докосна и го завладя?
Ти си с мене винаги, навсякъде,
с тебе се събуждам, с теб заспивам сега!

© Пепа Деличева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??