29.09.2013 г., 19:15 ч.

Сама ще се изгоня 

  Поезия
807 0 4

Есенни листа ще падат 
в кладенеца на душата. 
В нея ще се скита вятър 
в твоите очи вторачен. 

Есенни листа ще падат 
в празните минути денем. 
В тях и аз ще се удавя 
с мисли, вгледани във тебе. 

Есенни листа ще падат. 
Аз... и аз ще се отроня. 
Аз... намърдах се във ада, 
аз... сама ще се изгоня.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??