22.05.2013 г., 10:43 ч.

Самичък отново 

  Поезия » Любовна
536 0 0

И пак самичък лягам си,

и пак на звездите моля се

усмивката ти прекрасна да видя.
Няма те вече до мен,
тръгна си по-тихо и от вятъра

и сърцето ми сякаш крещи,

при мен се върни,
а очите ми разкайват се те,

пускат сълзи така кристални,
изпълнени с мъка.

© Атанас Киров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??