11.11.2020 г., 1:53 ч.

Само аз и ти 

  Поезия » Любовна
196 0 0

Подай ръка и всичко лошо в миналото нека си остане.

Погледни ме във очите ти любима и ще видиш бъдещето в тях.

Бъдеще което искам с теб да споделя,дори и ако трябва да те последвам и накрая на света.

 

Не позволявай мило аз да падна на земята.

Позволи да съм до теб с високо вдигната глава.

На колене пред тебе бих застанал ако трябва,но недей да пренебрегваш чувствата към теб сега.

 

Повече от всичко на света те аз обичам и в любов и вярност всеки ден ти се заричам.

Любовта на моето сърце е тя една единствена помни,именно на теб любима то избра да ти я подари.

 

Не бих могъл на този свят без тебе да живея. 

Не бих могъл и не искам аз за друга да копнея. 

Само ти присъстваш в моите мечти

и завинаги ще те обичам,това добре го запомни. 

 

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??