17.04.2008 г., 8:23 ч.

Само да поискам 

  Поезия » Любовна
912 0 29

Само да поискам -

пак ще те създам

с чувство и със мисъл,

сгрети с нежен плам.

 

Дълго ще се вглеждам

в твоите черти

с обич и надежда

и копнеж нескрит...

 

Ако аз ти липсвам

и без мен не спиш,

само да поискаш -

ще ме сътвориш...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??