17 abr 2008, 8:23

Само да поискам 

  Poesía » De amor
910 0 29

Само да поискам -

пак ще те създам

с чувство и със мисъл,

сгрети с нежен плам.

 

Дълго ще се вглеждам

в твоите черти

с обич и надежда

и копнеж нескрит...

 

Ако аз ти липсвам

и без мен не спиш,

само да поискаш -

ще ме сътвориш...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??