14.11.2014 г., 22:15 ч.  

Само дето... 

  Поезия
375 0 0

Много хора

ме раняваха, да знаеш.

Много хора

са си тръгвали от мен.

 

Всеки път

изправях се безмълвна,

силният не можело

да бъде победен.

 

Само дето силният

понякога е слаб.

И търси само някой,

който да остане.

 

Само дето силата

понякога е враг –

и тоя път изправям се…

ти няма да останеш.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??