1.08.2023 г., 8:51 ч.

Само доброто е истински красиво! 

  Поезия » Друга
253 0 0

Пълно е с капани и изкушения,

през целия живот зло ви дебне.

Затуй мислете, имайте съмнения,

с разум душата ви ще прогледне!

 

Само доброто е истински красиво,

другото е привидност, маска сал!

Внимавайте, действайте предвидливо,

имайте в сърцата си добро, идеал!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??