Aug 1, 2023, 8:51 AM

Само доброто е истински красиво! 

  Poetry » Other
250 0 0

Пълно е с капани и изкушения,

през целия живот зло ви дебне.

Затуй мислете, имайте съмнения,

с разум душата ви ще прогледне!

 

Само доброто е истински красиво,

другото е привидност, маска сал!

Внимавайте, действайте предвидливо,

имайте в сърцата си добро, идеал!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??