30.07.2007 г., 23:14 ч.

Само докато си наблизо... 

  Поезия
472 0 1
Пуша сам в тъмното,
лек вятър, топло е,
чувам и гласа на морето
и питам се от всичко това,
любов да нарека кое...

След миг ще се кача при теб
и двамата ще забравим за това...
Но и двамата знаем добре,
само на такова разстояние, че
да чуваме туптенето на сърцата си
                             трае тази забрава...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ех, ако ти не ме разбереш Все пак мислех, че съм единствен... Ще се разбираме с теб
Предложения
: ??:??