Физични неразбрани конфигурации,
биологични термини и случаи,
математически сложни пермутации,
всичко това аз МОГА да науча!
Мога да пиша литературни есета,
анализи по етика и право,
коя държава от кого кога е превзета
знам. Но с теб НЕ МОГА да се справя.
Аз МОГА да запомня всичко ново,
всичко, което искам - ДА направя,
да контактувам писмено и словом,
само едно не мога - ТЕБЕ ДА ЗАБРАВЯ!
© Петето Всички права запазени