31.03.2008 г., 14:10 ч.

Само лъжа 

  Поезия » Любовна
514 0 2

Сърце, недей угасва,

запази болката във себе си,

дай му шанс пак да те погуби,

както всеки път, когато те целуне.

Когато твойте очи видях

и влюбих се във теб,

казах си, че ще се боря аз,

но ето днес всичко е във лед.

След тебе нищо не остана,

има само празнота,

но какво ли да забравя,

като всичко беше само лъжа...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??