Сърце, недей угасва,
запази болката във себе си,
дай му шанс пак да те погуби,
както всеки път, когато те целуне.
Когато твойте очи видях
и влюбих се във теб,
казах си, че ще се боря аз,
но ето днес всичко е във лед.
След тебе нищо не остана,
има само празнота,
но какво ли да забравя,
като всичко беше само лъжа...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados
с обич, Валентина. Усмихни се, мила!