21.01.2017 г., 0:36 ч.

Само миг 

  Поезия » Свободен стих
802 1 2

Ще ми се поне за миг да повървя до теб...

- Само миг?

Ами то животът минава като миг...

© Съби Журналов Всички права запазени

За всички,които искат да вървят винаги заедно:)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??