Jan 21, 2017, 12:36 AM

Само миг 

  Poetry » Free verse
801 1 2

Ще ми се поне за миг да повървя до теб...

- Само миг?

Ами то животът минава като миг...

© Съби Журналов All rights reserved.

За всички,които искат да вървят винаги заедно:)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??