9.02.2007 г., 15:25 ч.

Само моя 

  Поезия
625 0 9



Без сълзи те изплаках,
без мелодия изпях.
Неочаквана те чаках,
безмълвно те зовах.
Свикнах без ръце да те прегръщам,
с поглед ням да те целувам,
невидима, но към теб да се обръщам -
моя, само моя
         Невъзможност.






© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??